• +30 23920 76 340
  • +30 6947 688 990
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτ- Παρ 10:00 -18:00

Inkman.gr

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

inkmanInkman.gr είναι o συνεργάτης της ls-Vending στον τομέα του internet, των υπολογιστών και της τεχνολογίας δικτύων. 

    

    Στην Inkman αναλαμβάνουμε να κάνουμε  την γέφυρα για να συναντήση η επιχείρησή σας την τεχνολογία, και να εκμεταλεύτει τα πλεονεκτήματά της.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Οι πελάτες μας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υποστήριξης που θέλουν. Από το τηλέφωνο ή στο χώρο τους τους βοηθάμε να διαχειριστούν το πρόβλημά τους άμεσα. Τα προβλήματα των πελάτών μας είναι τα δικά μας προβλήματα!

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ALTEC: Η εταιρία μας είναι επίσημος συνεργάτης της ALTEC και προσφέρει προϊόντα συμβόλαια συντήρησης των προϊόντων της ALTEC. Έτσι μπορούμε να εξοπλίσουμε την επιχείρησή σας με κάποιο από τα προϊόντα της ALTEC η να σας βοηθάμε όποτε χρειάζεστε βοήθεια, επιλέγοντας ένα συμβόλαιο συντήρησης ALTEC.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ: Στα πλαίσια μιας πλήρους υποστήριξης της εταιρίας σας, αναλαμβάνουμε την δημιουργία ή συντήρηση ή ανανέωση της ιστοσελίδας σας. Δουλεύουμε με κυρίως με δυναμικές ιστοσελίδες, δίνοντάς σας την ευκαιρία να επωφεληθείτε από την χρήση της νέας αυτής τεχνολογίας. Ο συνδυασμός των τιμών μας με την ποιότητα του αποτελέσματος θα σας καταπλήξει.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε κατοικίες και εταιρίες. Εγκαθιστούμε κάμερες όπου μπορείτε να τις λειτουργήσετε ακόμα και από το SMARTPHONE σας.

ΔΙΚΤΥΑ:Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση δικτύων, ενσύρματων ή ασύρματων σε οικίες ή επιχειρήσεις. Επίσης αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και του αντίστοιχου λειτουργικού.

PC: Σε εμάς μπορείτε βρείτε όλα τα καινούρια μοντέλα pc και laptop, καινούρια και μεταχειρισμένα. Επίσεις αναλαμβάνουμε service υπολογιστών, προσπαθώντας πρώτα από όλα την διάσωση των προσωπικών σας αρχείων.