• +30 23920 76 340
  • +30 6947 688 990
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτ- Παρ 10:00 -18:00

Συνοδινός Κομνηνάκης

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

komninakis-logo

Η εταιρεία KOMNINAKIS - VENDING ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών σε χώρους όπου υπάρχει ανάγκη για μαζική εστίαση, όπως Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Αθλητικά Κέντρα, Internet Café...

    

    Το 2002 η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητες και άρχισε να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις χρονομίσθωσης αυτόματων μηχανών σε Internet Café, Πρατήρια Άρτου και Πρακτορεία Ο.Π.Α.Π. Επίσης διαθέτει προς πώληση καινούρια κι ελαφρώς μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Σταθερός συνεργάτης των εταιρειών ROBOT και VENDO. Διαθέτει το σύνολο της γκάμας των μηχανών αλλά παρέχει και το απαιτούμενο service.

Για πάνω από μια δεκαετία προσφέρουμε μέσω των μηχανών snacks, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά και πάω απ' όλα τον αγαπημένο σας καφέ, προϊόντα που ο καθένας αναζητά.

Η εταιρεία μας με έδρα την Καβάλα, εμπορεύεται, χρονομισθώνει, αλλά τοποθετεί και δωρεάν αυτόματους πωλητές σ' όλη την Ελλάδα. Στόχος μας να ικανοποιήσουμε μέσω της αυτόματης πώλησης και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Για να πετύχουμε επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και επιλέγουμε λύσεις που στόχο έχουν να μεγιστοποιήσουν την οικονομική απόδοση προς όφελος του πελάτη.

www.komninakis.com