• +30 23920 76 340
  • +30 6947 688 990
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτ- Παρ 10:00 -18:00

Συνεργάτες

Συνεργάτες

komninakis-logo

Η εταιρεία KOMNINAKIS - VENDING ιδρύθηκε το 1999 με σκοπό την εγκατάσταση αυτόματων πωλητών σε χώρους όπου υπάρχει ανάγκη για μαζική εστίαση, όπως Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Αθλητικά Κέντρα, Internet

...

Nova

Η NOVA VENDING ξεκίνησε ένα δίκτυο πωλήσεων μέσω αυτόματων πωλητών, τους οποίους τοποθετεί κατόπιν ειδικής συμφωνίας σεεπιλεγμένα σημεία όπως πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, πρατήρια υγρών καυσίμων κα.

Nextcoffee Logo

Aυτόματοι πωλητές by NextCoffee. Βασική αρχή της εταιρίας μας, είναι ότι δεν αρκούμαστε μόνο στης πωλήσης μηχανών και υλικών αλλά είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε στον πελάτη μας μια συνεχόμενη υποστήριξη και ένα σίγουρο service.

inkmanInkman.gr είναι o συνεργάτης της ls-Vending στον τομέα του internet, των υπολογιστών και της τεχνολογίας δικτύων. 

    

Aytomatoi Polites Serres

Αυτόματοι Πωλητές
Οι αυτόματοι πωλητές είναι η έξυπνη και οικονομική λύση για κάθε χώρο καθώς εξυπηρετούν εργαζόμενους ,επισκέπτες αλλά και πελάτες αδιάκοπα και ακούραστα.

 Panoi Bara2

Η σωστή τήρηση των βιβλίων μιας επιχείρησης, το ονομαζόμενο διεθνώς book-keeping, είναι ένα από τα απαιτούμενα εφόδια για τη βιωσιμότητά της.