• +30 23920 76 340
  • +30 6947 688 990
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Δευτ- Παρ 10:00 -18:00

Εταιρεία

LS-VENDING

Εχουμε ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε έναν αυτόματο πωλητή!
__pdf_page6_image3.jpg

Η ιστορία μας

Η LSvending ιδρύθηκε το 2005 και είναι μία συνεχώς ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της αυτόματης πώλησης στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Έχει σαν αντικείμενό της, την τοποθέτηση και πώληση αυτόματων πωλητών.

Οι αυτόματοι πωλητές κερδίζουν συνεχώς έδαφος τα τελευταία χρόνια μιας και μεγαλώνει όλο και περισσότερο η ανάγκη για εξοικονόμηση χρόνου. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, σε Εργοστάσια, Νοσοκομεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, Εμπορικά Κέντρα, Συλλόγους, Αναψυκτήρια, Φροντιστήρια, Γυμναστήρια κ.α.

 

Η εμπειρία μας

Στην LSvending έχουμε στελεχώσει όλα τα τμήματά μας, από το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης και service, μέχρι το τμήμα τροφοδοσίας και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Η φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα και οι υψηλές προδιαγραφές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Οι αυτόματοι πωλητές καινούριοι ή μεταχειρισμένοι νέας τεχνολογίας, η τήρηση των κανόνων υγιεινής των τροφίμων και η συνεχής υποστήριξη είναι λέξεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η φιλοσοφία μας.

Οι ικανότητές μας

Εμπειρία
100%
Ποιότητα
100%
Αποτελεσματικότητα
100%

Ο στόχος μας

Με γνώμονα την ποιότητα και με την εμπειρία, σας βοηθάμε να διαλέξετε τον αυτόματο πωλητή που ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Οι αυτοματοι πωλητές θα έρθουν στο χώρο σας για να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Έχουμε στη διάθεσή σας μία μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Αυτόματων Πωλητών για όλες τις περιπτώσεις:

Ροφημάτων, Αναψυκτικών - Νερών, Snacks - Σάντουϊτς και Τσιγάρων.